Aktif KonularAktif Konular Forum Üyelerini GösterÜye Listesi TakvimTakvim Forumu AraArama YardımYardım Kayıt OlKayıt Ol Güvenli GirişGüvenli Giriş
SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
 :. AutoCad Forum .:.Görsel Video Dersler...:/SORUNLARIMIZI PAYLASALIM/SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
Mesaj icon Konu: AUTOCAD YARDIM!!! LAR BURAYA Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
serdar50
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 145

Alıntı serdar50 Cevaplabullet Konu: AUTOCAD YARDIM!!! LAR BURAYA
    Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2008 Saat 13:16
arkada?alar 2d hakkynda her?eyi sorabilirsiniz çizemedi?iniz yerler block lar sykyntylar her türlü yardymcy olurum ama 2 boyut ta 3 boyut bilgim synyrly

UyKuCu
IP

çaylakk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3

Alıntı çaylakk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2008 Saat 17:12
selamlar,

autocad ile çizimdeki farkly nesneleri saydyryp listeletmek mümkün mü, de?ilse de programlama ile bir çaresine bakylabilir mi?

tesekkurler yardiminiz için..

IP

ismail
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı ismail Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mart-2008 Saat 16:42
autoad dan corel e export yapyyoruz corelde açty?ymyzda çizgiler kyryk çykyyo. te?ekkürler
ismail gümü?
IP

ksk1972
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ksk1972 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2008 Saat 12:42
Arkada?ym iyi günler Autocad 2008 de türkçe font sorunum var windowsun fontlaryny acad2008 e tanytamyyorum. shx uzantyly türkçe autocad fontu da bulamyyorum. lütfen yardym edermisiniz. ?imdiden te?ekkürler
IP

gul_ce
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı gul_ce Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2008 Saat 13:55
arkada?lar herkese merhaba foruma yeni katyldym.bi?ey sormak istiyorum.autocadde ucs bende zoom yapynca sürekli hareket ediyor onu nereden sabitliyorduk.world durumunda ama ben onu sol alt kö?ede sabit kalsyn istiyorum.nasyl yapabilirm
IP

LiMon
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2

Alıntı LiMon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2008 Saat 17:07
bn yeni ba?ladym kullanmaya.?u an çok komik bi sorum war.bulamadym nrden yapyldyyny,unuttum do?rusu...iki çemberden te?et geçen bi do?ru çizmem gerekio.nasyldy?
IP

designerselman
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı designerselman Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2008 Saat 23:22
arkada?alr sorular sorular ama hiç cevap göremedim nerede bu cevaplar 
IP

YANKEE
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 509

Alıntı YANKEE Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2008 Saat 13:38
designerselman ISIMLI UYEMIZE ITHAFEN... ARKADASLAR SITENIN SAHIBI OLARAK SIZLERDEN GELEN SORU VE SORUNLERE CEVAPLAR VERMEK VE COZUMLER BULMAK ICIN TABIIKI ILK OLARAK BENIM CALISMAM GEREKLI BU KONUDA SIZLERE KATILIYORUM.FAKAT NE YAZIKKI YO?UN IS TEMPOM DOLAYISIYLA NEREDEYSE KENDI SITEMI ZIYARET BILE EDEMIYORUM.BU YUSDEN HERKESTEN OZUR DILERIM.BU SITEDEN DIGER ARKADASLARIN SORU VE SORUNLARINA COZUM URETEBILECEK ARKADASLA VARSA EGER ONLARDAN RICAM BANA MAIL YOLUYLA ULASMALARI.SITE ICIN MODERATOR ALIMLARINA BASLAMIS BULUNUYORUM.ILGILENEN ARKADASLARA ONEMLE DUYURULUR..
PAYLA?ILAMAYAN BYLGY GEREKSYZ BYLGYDYR..
IP

nil22
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı nil22 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2008 Saat 13:39
merhaba arkada?lar ben autocadi yeni ö?enen biri olarak montajlama denilen parçalary birle?tirme konusunun ve izometrinin altyndan kalkamyorum bana yardymynyz dokunursa sevinirim
IP

LiMon
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı LiMon Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2008 Saat 20:00
cidden çok yardymcy oldunuz.ben yeny ba?lamy?tym kullanmaya,?imdi ö?rendim,pi?tim ama bakyorm soruma hala bi cevap veren yok:Dçok sa?olun.ciddi faydaly bi site.ellerinize sa?lyk:D
IP

serdar50
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 145

Alıntı serdar50 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Mayıs-2008 Saat 20:59
ARKADA?LAR SYTEMYZ UZUN BY SÜRE BAKIMSIZ KALMI?TI BU EN KISA SÜREDE TELAFY EDYLECEKTYR SORULARINIZ TEK TEK CEVAPLANACAKTIR 

TÜM ÜYELERYMYZDEN TEKRAR ÖZÜR DYLERYZ
UyKuCu
IP

cronick
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı cronick Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2008 Saat 05:34
Arkada?lar merhaba.

Bu gece yapty?ym bir çizimi kaydettim ardyndan kaydetti?im yerde ismini de?i?tirdim. Dosyayy tekrar açmayy denedi?imde kar?yma bo? bir sayfa çykty çizimlerim gitti. Dosyayy açarkenki prewiev kysmynda görünüyor ama açynca görünmüyor. Ayryca böyle bir hata veriyor: "cannot find the specified drawing file. please verify that the file exists." Lütfen yardymcy olur musunuz ?
IP

mesut
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı mesut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2008 Saat 10:46
merhabalarr

benim autocad'da ole komutu hakkynda bir yardyma ihtiyacym var
?imdi
excell de yapty?ym y?yk hesaby tablosunu autocad 2009 da proje sayfama atyyorum ama ben tekrar  taplodaki de?erleri de?i?tirmek istedi?imde mause'yi ters tyklayyp OLE den OPEN diyerek açyyorum ama mause!in sa? tusuna tyklamadan YNSERT menüsünden veya COMMAND satyryndan calistiramyyorum yardymcy olrsanyz sevinirim bide kysayolu varmydyr klavyeden bilgilerinize ihtiyacym var....

saygylar iyi çaly?malar ..
IP

ertan:)
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ertan:) Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2008 Saat 21:12
Orjinalini yazan: cronick

Arkada?lar merhaba.

Bu gece yapty?ym bir çizimi kaydettim ardyndan kaydetti?im yerde ismini de?i?tirdim. Dosyayy tekrar açmayy denedi?imde kar?yma bo? bir sayfa çykty çizimlerim gitti. Dosyayy açarkenki prewiev kysmynda görünüyor ama açynca görünmüyor. Ayryca böyle bir hata veriyor: "cannot find the specified drawing file. please verify that the file exists." Lütfen yardymcy olur musunuz ?

arkada?ym bu dosyanyn adyny dosyada de?i?tirdi?inde uzantysynyda yazmalysyn tekrar mesela netcaddeki bir çizimin ady atyyorum 1234 olsun sonunda ?u yazar 1234.NCZ dimi bu çizimin adyny dosyada de?i?tirdi?inde NCZ uzanty ady silinirse dosyany açmaz autocaddede bu vardyr belki ben yeni ö?renmeye ba?layaca?ymda ama bir dene uzantysyny yaz önce dosyany c: nin içinde bul ve adyny yazyp uzantysyny ekle tamam ;) bir dene
gülümse bir ?ey daha ö?rendim :)
IP

Zombiegirl
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Zombiegirl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2008 Saat 16:26
arkada?lar biz okulda autocad2005 üzerinde çaly?tyk..ben kendi bilgisayaryma autocad2008 yükledim ?imdi ama pek bi?e anlamadym zaten çok ii diilim autocadte bi de 2008 farkly geldi.autocad2008 ders notlary varsa,payla?yrsanyz sevinirim.
IP

wolf89
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı wolf89 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2008 Saat 14:17
ben 3 boyutluda delyk bosaltma yslemynyny byrede kompyle cyzdygm resmy renk vermek ystyyorum bylen varsa komutlaryn kysaltylmyslaryny benle paylasyrsanyz senynyrym
IP

altuneli
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı altuneli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2008 Saat 09:41

Merhaba arkada?lar Sorunum ?u 2006 Lt kullanyyoum ald?ym çyktylarda hiç sorun ya?amzdym. Emin de?ilim ama çykty ayarlarynda bi?eyi de?i?tirmi? olmalyyym. Eski ve istedi?im ayary yapamyyorum yada bozulan bir?ey var. Kesik çizgilerim ekranda görünüyor LTS leride normal ama çyktyda renkli veya soluk çykyyor. Siyah ve net çykan ayny kalynlyktaki eksen çizgimde sorun yok. Ama kesikleri birtürlü düzeltemedim. Her ayarda monocrome olarak seçiyorum ama ya soluk  yada ekran renginde çykyyor. Yardym ederseniz memnun olurum.

IP

altuneli
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı altuneli Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2008 Saat 09:53
Arkada?lar bir geli?me oldu. ?imdi çizimi monochrome yapyp önizleme yapty?ymda kesikler ekranda verdi?im sary renkteydi. yani normalde tüm renekleri önizlemede beyaz gösterirdi. bende layerdan kesikçizgi tipinin rengini sarydan ba?karenge çevirdim ve oldu hem çyktyda hemde önizlemede eskisi gibi oldu. yani sary renk olmasyyla alakaly bir sorun galiba. hadi diyelim bundan sonraki resimlerde ba?ka renk kullanyp hallettim ama bundan önceki yüzlerce çizimde habire layerdan saryyymy de?i?tirmem gerek. aklym iyice kary?ty. ama rengi de?i?tirince oldu yani. Bu sorunu halledebilece?im bir yöntem varsa lütfen yardymcy olun 
IP

özgüralemdar
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı özgüralemdar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Aralık-2008 Saat 00:53
AUTUCAD e yeny baslycam 2008 yndyrdym yuklyyemyyorum byraz karysyk geldy kurulum hakkynda bylgy verrsneyz sevynyrym symdyden tesekkurler
IP

ellereller
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı ellereller Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2009 Saat 12:15
merhaba ben yeni katıldım birbirimizden istifade etmeyi umuyorum
tasarım hayatın doğasında var
IP

Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

kizlarfuga otelersan otelelegance oteldiamondofClub FamiliaClub Blue DreamsClub Asya OtelClub Armonia Otelburcclub otelbodrum crystalbera otelbelvü resortbalbeach bodrumbaia bodrumAkcay Resortoteldenalislami tatil yerlerilighthouse hotel bodrumletoonia fethiyeletoonia fethiyelatanya beachkefaluka otelkayamaris otelhamitoglu otelgreen forestgreen beach bodrumGRAND YAZICI TURBAN Grand Yazici MarmarisGrand Yazici Maresgrand newport otelgrand azur otelloryma otel