Konu: AUTOCAD YARDIM!!! LAR BURAYA Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2008 Saat 13:16
arkada?alar 2d hakkynda her?eyi sorabilirsiniz çizemedi?iniz yerler block lar sykyntylar her türlü yardymcy olurum ama 2 boyut ta 3 boyut bilgim synyrly
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2008 Saat 12:42
Arkada?ym iyi günler Autocad 2008 de türkçe font sorunum var windowsun fontlaryny acad2008 e tanytamyyorum. shx uzantyly türkçe autocad fontu da bulamyyorum. lütfen yardym edermisiniz. ?imdiden te?ekkürler
arkada?lar herkese merhaba foruma yeni katyldym.bi?ey sormak istiyorum.autocadde ucs bende zoom yapynca sürekli hareket ediyor onu nereden sabitliyorduk.world durumunda ama ben onu sol alt kö?ede sabit kalsyn istiyorum.nasyl yapabilirm
bn yeni ba?ladym kullanmaya.?u an çok komik bi sorum war.bulamadym nrden yapyldyyny,unuttum do?rusu...iki çemberden te?et geçen bi do?ru çizmem gerekio.nasyldy?
Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2008 Saat 13:38
designerselman ISIMLI UYEMIZE ITHAFEN... ARKADASLAR SITENIN SAHIBI OLARAK SIZLERDEN GELEN SORU VE SORUNLERE CEVAPLAR VERMEK VE COZUMLER BULMAK ICIN TABIIKI ILK OLARAK BENIM CALISMAM GEREKLI BU KONUDA SIZLERE KATILIYORUM.FAKAT NE YAZIKKI YO?UN IS TEMPOM DOLAYISIYLA NEREDEYSE KENDI SITEMI ZIYARET BILE EDEMIYORUM.BU YUSDEN HERKESTEN OZUR DILERIM.BU SITEDEN DIGER ARKADASLARIN SORU VE SORUNLARINA COZUM URETEBILECEK ARKADASLA VARSA EGER ONLARDAN RICAM BANA MAIL YOLUYLA ULASMALARI.SITE ICIN MODERATOR ALIMLARINA BASLAMIS BULUNUYORUM.ILGILENEN ARKADASLARA ONEMLE DUYURULUR..
merhaba arkada?lar ben autocadi yeni ö?enen biri olarak montajlama denilen parçalary birle?tirme konusunun ve izometrinin altyndan kalkamyorum bana yardymynyz dokunursa sevinirim
cidden çok yardymcy oldunuz.ben yeny ba?lamy?tym kullanmaya,?imdi ö?rendim,pi?tim ama bakyorm soruma hala bi cevap veren yok:Dçok sa?olun.ciddi faydaly bi site.ellerinize sa?lyk:D
Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2008 Saat 05:34
Arkada?lar merhaba.
Bu gece yapty?ym bir çizimi kaydettim ardyndan kaydetti?im yerde ismini
de?i?tirdim. Dosyayy tekrar açmayy denedi?imde kar?yma bo? bir sayfa
çykty çizimlerim gitti. Dosyayy açarkenki prewiev kysmynda görünüyor
ama açynca görünmüyor. Ayryca böyle bir hata veriyor: "cannot find the
specified drawing file. please verify that the file exists." Lütfen
yardymcy olur musunuz ?
Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2008 Saat 10:46
merhabalarr
benim autocad'da ole komutu hakkynda bir yardyma ihtiyacym var
?imdi
excell de yapty?ym y?yk hesaby tablosunu autocad 2009 da proje sayfama atyyorum ama ben tekrar taplodaki de?erleri de?i?tirmek istedi?imde mause'yi ters tyklayyp OLE den OPEN diyerek açyyorum ama mause!in sa? tusuna tyklamadan YNSERT menüsünden veya COMMAND satyryndan calistiramyyorum yardymcy olrsanyz sevinirim bide kysayolu varmydyr klavyeden bilgilerinize ihtiyacym var....
Gönderim Zamanı: 08-Temmuz-2008 Saat 21:12
Orjinalini yazan: cronick
Arkada?lar merhaba.
Bu gece yapty?ym bir çizimi kaydettim ardyndan kaydetti?im yerde ismini de?i?tirdim. Dosyayy tekrar açmayy denedi?imde kar?yma bo? bir sayfa çykty çizimlerim gitti. Dosyayy açarkenki prewiev kysmynda görünüyor ama açynca görünmüyor. Ayryca böyle bir hata veriyor: "cannot find the specified drawing file. please verify that the file exists." Lütfen yardymcy olur musunuz ?
arkada?ym bu dosyanyn adyny dosyada de?i?tirdi?inde uzantysynyda yazmalysyn tekrar mesela netcaddeki bir çizimin ady atyyorum 1234 olsun sonunda ?u yazar 1234.NCZ dimi bu çizimin adyny dosyada de?i?tirdi?inde NCZ uzanty ady silinirse dosyany açmaz autocaddede bu vardyr belki ben yeni ö?renmeye ba?layaca?ymda ama bir dene uzantysyny yaz önce dosyany c: nin içinde bul ve adyny yazyp uzantysyny ekle tamam ;) bir dene
arkada?lar biz okulda autocad2005 üzerinde çaly?tyk..ben kendi bilgisayaryma autocad2008 yükledim ?imdi ama pek bi?e anlamadym zaten çok ii diilim autocadte bi de 2008 farkly geldi.autocad2008 ders notlary varsa,payla?yrsanyz sevinirim.
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2008 Saat 09:41
Merhaba arkada?lar Sorunum ?u 2006 Lt kullanyyoum ald?ym çyktylarda hiç sorun ya?amzdym. Emin de?ilim ama çykty ayarlarynda bi?eyi de?i?tirmi? olmalyyym. Eski ve istedi?im ayary yapamyyorum yada bozulan bir?ey var. Kesik çizgilerim ekranda görünüyor LTS leride normal ama çyktyda renkli veya soluk çykyyor. Siyah ve net çykan ayny kalynlyktaki eksen çizgimde sorun yok. Ama kesikleri birtürlü düzeltemedim. Her ayarda monocrome olarak seçiyorum ama ya solukyada ekran renginde çykyyor. Yardym ederseniz memnun olurum.
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2008 Saat 09:53
Arkada?lar bir geli?me oldu. ?imdi çizimi monochrome yapyp önizleme yapty?ymda kesikler ekranda verdi?im sary renkteydi. yani normalde tüm renekleri önizlemede beyaz gösterirdi. bende layerdan kesikçizgi tipinin rengini sarydan ba?karenge çevirdim ve oldu hem çyktyda hemde önizlemede eskisi gibi oldu. yani sary renk olmasyyla alakaly bir sorun galiba. hadi diyelim bundan sonraki resimlerde ba?ka renk kullanyp hallettim ama bundan önceki yüzlerce çizimde habire layerdan saryyymy de?i?tirmem gerek. aklym iyice kary?ty. ama rengi de?i?tirince oldu yani. Bu sorunu halledebilece?im bir yöntem varsa lütfen yardymcy olun
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma