Aktif KonularAktif Konular Forum Üyelerini GösterÜye Listesi TakvimTakvim Forumu AraArama YardımYardım Kayıt OlKayıt Ol Güvenli GirişGüvenli Giriş
SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
 :. AutoCad Forum .:.Görsel Video Dersler...:/SORUNLARIMIZI PAYLASALIM/SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
Mesaj icon Konu: Domain altinda Autocad calistirmak?!?!?!?!? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
spawnemre
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı spawnemre Cevaplabullet Konu: Domain altinda Autocad calistirmak?!?!?!?!?
    Gönderim Zamanı: 28-Ağustos-2009 Saat 10:28
Domain altinda Autocad calistiabilmek icin ne yapmam gerekir, kullanilari domain altina almam gerekiyor fakat autocad calistiramiyorum, domain admin olarak programi kuruyorum fakat daha sonra domain users olarak giren kullanici programi calistiramiyor.

Ne yapmam gerekiyor arkadaslar?

Yardimlarinizi bekliyorum.

Düzenleyen spawnemre - 24-Aralık-2009 Saat 11:03
IP

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

kizlarfuga otelersan otelelegance oteldiamondofClub FamiliaClub Blue DreamsClub Asya OtelClub Armonia Otelburcclub otelbodrum crystalbera otelbelvü resortbalbeach bodrumbaia bodrumAkcay Resortoteldenalislami tatil yerlerilighthouse hotel bodrumletoonia fethiyeletoonia fethiyelatanya beachkefaluka otelkayamaris otelhamitoglu otelgreen forestgreen beach bodrumGRAND YAZICI TURBAN Grand Yazici MarmarisGrand Yazici Maresgrand newport otelgrand azur otelloryma otel