Aktif KonularAktif Konular Forum Üyelerini GösterÜye Listesi TakvimTakvim Forumu AraArama YardımYardım Kayıt OlKayıt Ol Güvenli GirişGüvenli Giriş
SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
 :. AutoCad Forum .:.Görsel Video Dersler...:/SORUNLARIMIZI PAYLASALIM/SORUNLARIMIZ ve COZUMLERI
Mesaj icon Konu: autocad basit çizim yardım? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
blackcatizmir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2

Alıntı blackcatizmir Cevaplabullet Konu: autocad basit çizim yardım?
    Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2010 Saat 04:48
İyi forumlar herkese. Ben çelik takı üreticem lazer kesim fabrikasıyla konuştum çelik malzememi sipariş verdim fakat çizimi kendim yapıp getirirsem daha kolay olurmuş onlar için. photoshop ve corel rahatlıkla kullanabiliyorum uzun zamandır fakat autocad yeni kurdum ve ap ayrı bir program. Benim yapıcağım iş çok basit aslında sizden sadece bunu öğrenmek istiyorum. Autocad te dışarıdan resim alıp üzerinde 2boyutlu çizim yapıp sonra resmi kaldırıp sadece çizimi bırakıp öyle kaydetmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Serkan /izmir
IP

blackcatizmir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2

Alıntı blackcatizmir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Haziran-2010 Saat 07:29
ya sikiyim böyle formu ben ama bi bilen yokmu şu amına kodumun şeyini yazana siz kendim öğrendim ya
Serkan /izmir
IP

Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

kizlarfuga otelersan otelelegance oteldiamondofClub FamiliaClub Blue DreamsClub Asya OtelClub Armonia Otelburcclub otelbodrum crystalbera otelbelvü resortbalbeach bodrumbaia bodrumAkcay Resortoteldenalislami tatil yerlerilighthouse hotel bodrumletoonia fethiyeletoonia fethiyelatanya beachkefaluka otelkayamaris otelhamitoglu otelgreen forestgreen beach bodrumGRAND YAZICI TURBAN Grand Yazici MarmarisGrand Yazici Maresgrand newport otelgrand azur otelloryma otel